itsapieceofcake

Legyen egyelőre egy egyveleg, mindenféle világmegváltó és egyéb ilyen rétű dolog nélkül. Sajáttal vagy épp olyannal ami megtetszett valakitől.

Friss topikok

Linkblog

HTML

intelligens szellem

2008.03.10. 18:10 | itsapieceofcake | Szólj hozzá!

 

  "Uraim! Mint fizikus, tehát mint egy férfi, aki egész életemet a józan tudomány, azaz az anyag vizsgálatának szolgálatába állítottam, fölmentve érzem magamat attól a vádtól, hogy naiv embernek tartsanak, és így bátran kijelenthetem az atom területén végzett kutatásaim eredményeként a következőket: Az anyag csak önmagában nem létezik. Minden anyag csak egy bizonyos erő által keletkezik és létezik, amely erő az atomrészecskéket rezgésbe hozza, és azt az atom legparányibb naprendszereként összetartja. De mivel a világűrben sem egy intelligens sem pedig egy örök erő nem létezik, azt kell feltételeznünk, hogy emögött az erő mögött egy intelligens szellem létezik."

Max Planck

 

A bejegyzés trackback címe:

https://itsapieceofcake.blog.hu/api/trackback/id/tr63374693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása