itsapieceofcake

Legyen egyelőre egy egyveleg, mindenféle világmegváltó és egyéb ilyen rétű dolog nélkül. Sajáttal vagy épp olyannal ami megtetszett valakitől.

Friss topikok

Linkblog

HTML

A "Nagy könyv"

2008.03.11. 21:36 | itsapieceofcake | Szólj hozzá!

Régi dolog:D Megtaláltam.

És kicsit azért át is szerkesztem. Mosolyogni való dolog...jópár évvel ezelőtti saját irományokat elolvasni (főleg tizenévesen írtakat...mikor az ember úgy meg akarja mondani, amit meg kell no és persze totál alapigazságnak is könyveli el a fejéből kipattantakat). Hisz változik az ember és a világa is. A mondatok, szavak, szókapcsolatok amiket és ahogy használ.

Azt hiszem ez valami nagyon be nem fejezett igazság akart lenni úgy cakkompakk a világról:D. No meg persze az életről és annak értelméről. Az emberekről, a miértekről, az elmúlásról.....

Magvasnak éppen nem nevezném, néha butácska is vagy épp túlontúl egyszerű, általános.

Bár lehet nem mindig a dolgok túlbonyolítása a kulcs. A szarrámagyarázás..és mindenképp megérteni akarás.

Néha lehet óvodás: "Hát te hogy vagy? Jössz autózni:)?" szemszögből is foglalkozni a  dolgokkal.

Persze az is látszik, hogy a háttérben nincsenek elolvasott materialista, realista de idealista könyvek tömkelegei sem. Olyan sem, hogy minden megy az elmúlás felé....még egy íróasztal is...khm.

 A materialásták meg kövezzenek meg nyugodtan a szentimentalitásomért:D....no meg a magamköré kreált "tündérvilágomért".... és az önhitegetésemért, amivel csak könnyebbé akarom tenni ezt a többnyire logikus szabályrendszerű életet.

Me' én meg ilyenvagyok "vállalooom":D.

A címe meg legyen annyi: Nézőpont kérdése?

Jóestvét!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://itsapieceofcake.blog.hu/api/trackback/id/tr56376899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása