itsapieceofcake

Legyen egyelőre egy egyveleg, mindenféle világmegváltó és egyéb ilyen rétű dolog nélkül. Sajáttal vagy épp olyannal ami megtetszett valakitől.

Friss topikok

Linkblog

HTML

1.

2008.03.15. 14:28 | itsapieceofcake | Szólj hozzá!

No, akkor csapjunk a lecsóba!..stb...stb...

Talán mindenki felteszi egyszer az életben azt a  kérdést, hogy mi az értelme? Mármint az életnek magának.

Persze van aki éli a maga kis életét..és maximum olyanokat hallani tőle, hogy "óóó, miért?", "miért pont én?"...végülis, már az is valami.

Te istenben hiszel? Vagy megtaláltad azt a  pár fontos dolgot amire szükséged van mondjuk egy vallásban? Vagy...ugyanmár hagyjuk ezeket a marhaságokat, te annál másabb vagy...és kitaláltál magadnak egy egyedi életfelfogást.

Tudod mit? Az is jó. Jó. Abban az esetben, ha azzal másnak kárt nem okozol.

Szóval, ha már egyszer megkaptuk ezt a  boldogító vagy bosszantó, netán fájdalmas ajándékot, kezdjünk is valamit vele. Hogy is mondják? Töltsük el tartalmasan?

 Einstein valami olyasmit mondott az élet és az ember kapcsolatáról, hogy azért jöttünk a  Földre, hogy ebből a nagy Titokból mindenki megfejtsen egy keveset.

Ki-ki a maga módján, a maga témájában. Legyen az természettudomány vagy egészen elvont dolog. Vagy hogy véghez vigyünk valamit, amivel a  Világ, ez a nagy Titok egy picivel több lesz, szebb lesz vagy legalábbis érdekesebb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://itsapieceofcake.blog.hu/api/trackback/id/tr7382057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása